Ambasadori Italian viziton QKRV

Diten e djeshme Shoqaten e te Verberve te Shqiperise e viziton ambasadori Italian Alberto Cutilo. Ne kete takim vizite ka marre pjese edhe drejtori Nino Merola, drejtor i Agjensise Italine te Bashkepunimit per Zhvillim. Ambasadori u prit nga presidenti i Shoqates se te Verberve te Shqiperise Z.Sinan Tafaj, i cili njohu nga afer Z.Cutillo me problemet e te verberve dhe me pengesat qe hasin ne jeten e perditshme. Ambasadori pa nga afer qendren dhe premtoi mbeshtetje per kete komunitetet. Ne kete takim ka marre pjese edhe koordinatorja e Shoqates se te Verberve te Italise, Franceska Sbianchi e cila njohu nga afer ambasadorin me problemet e te verberve ne Shqiperi.


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj