Biblioteka Kombetare e te Verberve kerkon vullnetar

Biblioteka Kombёtare e tё Verbёrve, shkurt BKV, eshte qendёr e shёrbimeve tё aksesit nё informacion sipas formateve tё pёrcaktuara nё statutin e saj. Aksesi ne informacion realizohet qe ti jape mundёsi informimi te verberve nёpёrmjet tё dёgjuarit, tё prekurit dhe shikimit tё kufizuar pёr pёrdorimin e librave, revistave dhe çdo forme tjetёr botimi nё shkrim tё rrafshёt normal. Per kete vijne ne ndihme formatet e aksesueshme sic ёshtё shkrimi brail, shkrimi i zmadhuar, leximi me zё dhe prezantimi nё reliev.

Nje nga objektivat kryesore te BKV-së eshte:
Tё vendosё nё dispozicion libra, revista, gazeta nё format brail, audio, shkrim tё zmadhuar e nё reliev pёr tё gjithё qytetarёt e verbёr tё Shqipёrisё.

Per kete arsye BKV, kerkon vullnetare qe kane deshire te japin kontributin e tyre ne leximin e librave me qellim realizimin e tyre ne format audio per personat e verber.

Te interesuarit mund te paraqiten prane zyrave te Shoqates se te Verberve te Shqiperise, rruga Nikolla Lena, Nr.62, Tirane ose te kontaktojne ne:

Email: [email protected]
Telefon: 0697329029


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj