Dreka e Vitit te Ri, Dajt

Ne date 21 Dhjetor me financimin e znj.Migena Malo, Shoqata e te Verberve, Dega Tirane ishte e ftuar ne Malin e Dajtit ne dreken e vitit te Ri. Pas nje udhetimi me teleferik e po keshtu edhe bukurise se natyres te mbuluar me bore, 110 persona te verber shijuan edhe nje dreke ne ambjentet e lokalit, Ballkoni Dajt. Nje dite ndryshe per PAK dhe per kete duhet te falenderojme znj.Migena Malo, e cila ashtu si babai i saj i nderuari Z.Muhamet Malo,nuk e nderpreu kete tradite te krijuar prej vitesh.


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj