Dreke te Resort Stela

Resort Stela mundesoi nje dreke te kendshme per 70 persona te verber te deges se Tiranes. Ne nje ambient te mrekullueshem te verberit u kenaqen duke kaluar nje dite ndryshe nga te tjerat dhe kjo fale mbeshtjes se Resort Stela, pronareve dhe menaxhereve te saj te cilet u treguan dashamires ndaj kesaj shtrese vulnerabel.

Falenderime per kedo qe mbeshtet personat e verber.

Shoqata e te Verberve te Shqiperise, Dega Tirane.

Kryetari
Leonard Agalliu


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj