Kampionati i shahut, dega Tirane

Ne date 22.12.2017 u organizua kampionati i shahut per te verberit e deges se Tiranes. Vlen per tu theksuar se ashtu si dhe ne vitin e kaluar edhe ne kete vit ka qene Komiteti Mysliman Shqiptar ai qe ka financuar kete aktivitet. Ne kete kampionat te deges moren pjese 8 shahiste dhe ne fund pas shume takimesh fitues u shpall Armand Hyskja, ne vendin e dyte Bashkim Meta dhe ne te tretin Kujtim Abazi. Nderkohe qe fituesit do te marrin pjese ne kampionatin kombetar qe do te zhvilloje Shoqata e te Verberve per vitin 2018.


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj