Kampionet ne Maqedoni

Bashkim Meta e Fran Gjolaj, jane perkatesisht kampionet e shahut ne Shqiperi. Me ftese te drejtuesve te qytetit te Kercoves, dy shahistet Shqiptare moren pjese ne kampionatin e 17-te qe zhvillohet ne Kercove. Shahistet Shqiptare ben nje paraqitje te mire ne kete kampionat teksa duhet te kishin qene edhe me te perqendruar pasi mund te kishin zene vende edhe me te mira ne kete aktivitet, teksa perkatesisht zune vendet e 5 dhe te 6. Ne kete kampionat ne Maqedoni moren pjese 14 shahiste, teksa u vu re qarte se sporti i shahut eshte shume argetues per personat e verber.


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj