Njoftim i dhenies se kontrates

NJOFTIM I DHENIES SE KONTRATES

1. Referenca e Publikimit

Facebook Shoqata e te Verberve, Web: www.shvsh.org.al, Degeve te SHVSH.

2. Data e publikimit te njoftimit per vendin vakant

Date 31/05/2017, 01/06/2017; 08/06/2017

3. Procedura

E hapur

4. Numri I kandidateve te perzgjedhur per intervistim:

6 ( gjashte)

5. Njoftim i dhenies se Kontrates
Te gjithe kandidatet, qe u paraqiten diten e caktuar, u intervistuan ne perputhje me kriteret e percaktuara ne Shpalljen e vendit vakant, ku u moren ne konsiderate njohurite mbi legjislacionin per te verbrit/ rregullat e brendshme te administrimit dhe funksionimit te SHVSH/ motivimi/edukimi/ pritshmerite/ gjuhe te huaja etj.

Rezultatet e intervistave rezultuan ne dhenien e kontrates per kandidatin e meposhtem:
• Gjergj Smakaj

Tirana 03/07/2017


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj