Presidenti i Shoqates ne Maqedoni

Krahas shahisteve ne kete kampionat ishte i ftuar edhe presidenti i Shoqates Av.Ardjan Hysa. Ne kete aktivitet presidenti Hysa u prit nga homologu i tij Maqedonas, Zarko Selkovski, si dhe drejtuesit e qytetit te Kercoves Zenel Zylbehari. Ne fjalen e tij pershendetese Av.Hysa permendi deshiren dhe vullnetin per bashkepunime te tjera me homologet e tij Maqedonas jo vetem ne aktivitetet sportive por edhe ne shume drejtime te tjera te cilat jane ne dobi te interesit te personit te verber ne integrimin e tij ne jeten normale. Ne fund Av.Hysa i uroi nje aktivitet te mbare te gjithe pjesemarresve dhe nje gare sa me te bukur e te fitoje me i miri.


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj