Presidenti i federates shqiptare te shahut mbeshtet te verberit

Ne datat 9-10 Nentor 2018 ne Qendren Kombetare te Rehabilitimit te te Verberve u zhvillua kampionati i 18-te kombetar i shahut per te verber. Hapjen e kampionatit e beri presidenti i federates shqiptare te shahut Z.Eduard Shalsi i cili pershendeti aktivitetin dhe premtoi mbeshtetje. Z.Shalsi mbeti i befasuar nga ftesa qe ju be nga ana e presidentit te Shoqates z,Hysa, nderkohe qe nuk fshehu edhe befasimin per qendren e te Verberve. Z.Shalsi zhvilloi perballjen hyrese te kampionatit me kampioanin e vitit te kaluar z.Bashkim Meta, teksa ne fjalen e tij ai shprehu se do te jete gjithmone prane Shoqates se te Verberve te Shqiperise ne aktivitetet qe ata do te zhvillojne. Per kete aktivitet z.Shalsi dha dhe nje donacion te vogel si mbeshtetje per mbarvajtjen sa me mire te ketij aktiviteti.


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj