Takim me presidentin ne diten nderkombetare te PAK

3 Dhjetori eshte Dita Nderkombetare e Personave me Aftesi te Kufizuar. Me iniciative te presidentit te Shqiperise, z.Ilir Meta, nje perfaqesi e Shoqates se te Verberve te Shqiperise edhe nje perfaqesi e Shoqates se Para e Tetraplegjikeve, zhvilluan nje takim ne presidence. Ne kete takim drejtuesit e Shoqatave si z.Tafaj apo edhe z.Ismaili i paraqiten presidentit Meta problemet qe kane Personat me Aftesi te Kufizuar ne Shqiperi per te drejtat qe po u mohohen e po keshtu edhe per nevojat qe ata kane. Ata kerkuan njekohesisht edhe mbeshtetje e dialog nga presidenti. Presidenti Meta garantoi nje mbeshetetje per gjithcka qe ju parashtrua dhe shprehu gatishmerine duke premtuar se do te vinte ne dizpozicion nje person nga stafi i tij per te qene sa me prane PAK. Kerkesat e drejtuesve te perfaqesive te Shoqatave ishin:
1-Perfaqesimi
2-Pagesat e prapambetura
3-Garantimi i sherbimeve


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj