NA NDIQNI NË FACEBOOK
Pajisjet tifloteknike:

Orë braile me kurdisje.

Bizë.

Etiketuesi brail

Braile lite pronto.

Braille note mPower

Brailliant

Broke me zile për zierje uji

Celular nokia 9300i

Timestat folës

Coby MP3/CD player

Domino

Fjalor folës Language Master

Fjalor folës për fëmijë me gërmëzim

Ibrik folës i matjes së sasisë

Iriver Mp3 Player

Busulla brail

Kronometer brail Salter

Kronometer brail

Litar dixhital folës

Makinë llogaritëse

Matës i temperaturës së lëngjeve

Matës tensioni dixhital

Matës tensioni dixhital Se-700

Metër brail me shufra

Metër folës Bosch

Mikrovalë folëse LG

Njësi folëse për matësit e diabetit

One touch ultra

One touch ultra 2

Orë xhepi Norstel

Orë dixhitale folëse

Orë dore brail Grade

Orë dore brail e markës Reizen

Orë elektronike folëse

Orë tavoline brail

Orë tavoline brail me kurdisje

Peshore folëse

Peshore kuzhine folëse

Peshore folëse

Peshore kuzhine

Pllakë brail

Video zmadhues dixhital xhepi PocketViewer

Prodigy

Lapsi Skanues

Regjistrues Olympus

Skaneri dhe lexuesi SARA

Set mjetesh matematike

Shah elektronik folës Aleksandra

Shah me reliev

Shkop i Bardhë

Shkop i Bardhë

Skaner Mustek

Video zmadhuesi Nano

Programi Talks&Zooms V.3 për Nokia 6680 dhe 9300

Ora alarm Sonic Shaker

Step Hear

Talking Pedometer

Tastierë me taste të zmadhuara

Tastierë kompjuteri

Termometër folës

Top futbolli me zile

Treguesi i dritës

Matës folës i ngjyrave dhe dritës( Care tec )

Victor Reader Classic X

Victor reader wave

Video zmadhues Jorney Model REJ-19-L

Voice Sense v.400

Zmadhues 3x me ndriçim

Zmadhues 4x me ndriçim

Zmadhues flete 3x dhe 4x

Zmadhues me mekanizëm 5x

Zmadhues tavoline Jumbo 3x dhe 5x