Trajnimi i forumit rinor per zgjedhjet

Shoqata e te Verberve ne bashkepunim me OSBE dhe KQZ arriten qe gjate zgjedhjeve te fundit te benin te mundur edhe nje trajnim se si do te votojne personat e verber. Nje trajnim qe u be vetem me Forumin Rinor te te Verberve. Ne kete takim trajnim moren pjese drejtuesit me te larte te OSBE,
z. Robert Willton e po keshtu edhe kryetari I KQZ, z.Klement Zguri. Trajnimi u zhvillua ne Qendren Kombetare te Aftesise se Kufizuar.


NA NDIQNI NË FACEBOOK

© 2017 | All rights reserved

Web Design & Development by Rexhino Idrizaj