Oct. 15, 2018

Dita Nderkombetare e shkopit te bardhe 2018

Dita Ndërkombëtare e Shkopit të bardhë

15 Tetori njihet ne te gjithe boten si dita Nderkombetare e Shkopit te Bardhe e cila simbolizon perpjekjet e pesonave te verber per permiresimin e standartit te te drejtave te tyre.
Kjo dite dat...

Lexo më shumë
Oct. 15, 2018

Dita e shkopit te bardhe, Ora News

Personat me probleme me shikimin kërkuan më shumë të drejta në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë. Ata thanë se nevojiten më shumë investime në infrastrukturë, në arsimimin dhe punësimin e këtyre personave.

Joniti ka humbur shik...

Lexo më shumë
Oct. 15, 2018

Ardjan Hysa per Scan TV

Mbi 10 mijë të verbër në Shqipëri kërkojnë të drejtat e tyre. Në një marshim simbolik në ditën e Shkopit të Bardhë, të gjithë personat që nuk shikojnë kanë kërkuar që të përmirësohet infrastruktura, të punësohen dhe të kenë pagesa dinjit...

Lexo më shumë
Oct. 15, 2018

Fran Gjolaj, Zv/President i SHVSH i ftuar ne Fax News

Fran Gjolaj, Zv/President i Shoqates se te Verberve i ftuar në studion e Fax News në ditën botërore të “ Shkopit të bardhë” ka sqaruar problematikat që prekin të verbërit në vendin tonë. Fran Gjolaj teksa zbulon simbolikën e “Shkopit të ...

Lexo më shumë

Qëndra Kombëtare e Rehabilitimit të të Verbërve

Biblioteka Kombëtare e të Verbërve

Ditë të veçanta

...

15 Tetori

Dita e shkopit të bardhë

Lexo
...

8 Janari

Dita e themelimit të SHVSH-së


Lexo
...

3 Dhjetori

Dita ndërkombëtare e
aftësisë së kufizuar


Lexo