Njoftim per vend vakant pune


Ne zbatim te vendimit nr 261 prot te mbledhjes se Presidences se SHVSH, date 27.05.2017, si dhe te nenit 31 Statutit te SHVSH, Shoqata e te Verberve te Shqiperise shpall procedurat e aplikimin per pozicionin: Administrator Kombetar i Shoqates se te Verberve te Shqiperise. Pozicioni me siper, i ofrohet vetem personave qe gezojne statusin e te verbrit, grupi i pare ose i dyte, mbi baze te ligjit 8098 “Per statusin e te verbrit, date 28.06.1996. Afati per dorezimin e dokumentave per APLIKIM: 15 Qershor 2017. Pershkrimi pergjithesues i punes per pozicionin si me siper eshte:
- Zbaton strategjite, politikat e SHVSH dhe planet e fushes perkatese ne te gjithe deget e saj, ne te gjite Shqiperine, si dhe per sektoret ne varesi;
- Percakton objektivat strategjike financiare dhe monitoron realizimin e tyre. Harton plane strategjike financiare afat-mesme dhe afat-gjata per deget e SHVSH;
- Drejton fushatat kombetare dhe lokale per mbledhjen e fondeve.
- Ushtron kontroll financiar periodik mbi deget rajonet dhe cdo person juridik ne varesi te SHVSH.
- Ushtron kontroll financiar mbi degen e finances se SHVSH dhe urdheron kryerjen e pagesave.
- Harton raporte financiare mujore dhe tre mujore ne permbushje te detyrave tija
- Pergjigjet dhe mbikqyr zbatimin e urdhrave ne fushen e administrimit financiare.
- Harton dhe propozon politika te caktuara ekonomike per deget e SHVSH duke u bazuar ne analizen e te dhenave te tyre per te rritur eficenen e punes
- Udheheq dhe pergjigjet per implementimin e strategjise kombetare financiare te SHVSH
1.1 KUSHTET PER APLIKIM DHE KRITERET SHTESE
Kandidatet duhet te plotesojne kushtet e pergjithshme si vijon:
• Te mos jete i denuar penalisht;
• Te jete anetar aktiv I SHVSH dhe te kete treguar besim dhe besnikeri ne kauzen e saj per mbrojtjen e te drejtave per PAK
• Te kete mbaruar te pakten nje shkolle te larte
• Te jete i afte dhe i pavarur ne perdorimin e kompjuterit
• Te kete njohuri bazike ne njeren nga gjuhet e huaja kryesore. Preferohet anglisht
• Te jete autonom ne levizje
Kandidatet duhet te plotesojne kerkesat shtese si vijon:
- Eksperienca e punes si menaxher ose ne ushtrimin e profesionit te tij.
- Te kete qene aktivist ne degen perkatese
- Te kete mbaruar apo te jete ne vazhdim te nje Masteri ne fushen sociale ose ekonomike
1.2 DOKUMENTACIONI, MENYRA DHE AFATI I DOREZIMIT
Kandidatet duhet te dorezojne dokumentat si me poshte:
Jeteshkrim i aplikantit;
• Shprehje interesi lidhur me aplikimin
• Fotokopje te diplomes dhe listen e notave;
• Fotokopje te librezes se punes nese ka
• Fotokopje te Librezes se Verberise
• Fotokopje te Kartes se Identitetit;
• Vetedeklarim te gjendjes gjyqesore.
• Cdo dokumentacion tjeter qe verteton dokumentet e permendura ne jeteshkrimin tuaj;
• Vertetim nga dega qe ka paguar rregulllisht kuotizacionin
Dokumentat duhet te dorezohen me poste eletronike ne adresen [email protected] brenda dates 15 Qershor 2017.
1.3 REZULTATET PER FAZEN E VERIFIKIMIT PARAPRAK
Ne daten 20 Qershor 2017, Komisioni do te shpalle ne facebook-un e SHVSH, listen vetem te kandidateve qe plotesojne kushtet dhe kerkesat shtese per proceduren e plotesimit te vendit vakant, si dhe daten, vendin dhe oren e sakte kur do te zhvillohet intervista.
1.4 FUSHAT E NJOHURIVE, AFTESITE DHE CILESITE MBI TE CILAT DO TE ZHVILLOHET INTERVISTA
Kandidatet do te vleresohen ne lidhje me:
1. Njohurite mbi legjislacionin per statusin e te verbrit dhe gjitha aktet neligjore qe rrjedhin prej tij;
2. Statuti I SHVSH, QKRV dhe BKV
3. Strategjine Financiare te SHVSH per vitet 2016-2019
4. Plan veprimi I Strategjise Financiare
5. Rregullore e Funksionimit te Degeve te SHVSH
6. Rregullore e hartimit dhe administrimit te Projekteve
7. Per rregullat e etikes ne administrate
1.5 MENYRA E VLERESIMIT TE KANDIDATEVE
Kandidatet do te vleresohen ne lidhje me dokumentacionin e dorezuar:
Kandidatet do te vleresohen per pervojen, trajnimet apo kualifikimet e lidhura me fushen, nivelin e njohurive ne gjuhe te huaja, rezultatet ne fakultetin e kryer si dhe per vleresimet e rezultateve individale ne pune. Totali i pikeve per kete vleresim eshte 40 pike.
Kandidatet gjate intervistes se strukturuar me goje do te vleresohen ne lidhje me:
a- Njohurite, aftesite, kompetencen ne lidhje me pershkrimin e pozicionit te punes;
b- Eksperiencen e tyre te meparshme;
c- Motivimin, aspiratat dhe pritshmerite e tyre per karrieren. Totali i pikeve per kete vleresim eshte 60 pike.
1.6 DATA E DALJES SE REZULTATEVE
Ne perfundim te vleresimit te kandidateve, Komisioni do te shpalle fituesin ne faqen e facebook te SHVSH dhe neper dege te SHVSH. Vetem kandidatet e perzgjedhur ne kete procedure do te njoftohen individualisht per rezultatet.
1.7 FUSHAT E NJOHURIVE, AFTESITE DHE CILESITE MBI TE CILAT DO TE ZHVILLOHET TESTIMI DHE INTERVISTA
Kandidatet do te testohen me goje per njohurite mbi dokumentet e listuara ne piken 1.4
Kandidatet gjate intervistes se strukturuar me goje do te vleresohen ne lidhje me:
a- Njohurite, aftesite, kompetencen ne lidhje me pershkrimin e pozicionit te punes;
b- Eksperiencen e tyre te meparshme;
c- Motivimin, aspiratat dhe pritshmerite e tyre per karrieren.
1.8 MENYRA E VLERESIMIT TE KANDIDATEVE
Kandidatet do te vleresohen ne lidhje me:
a. Testimi me goje lidhur me piken 1.4, deri ne 40 pike;
b. Intervista e strukturuar me goje qe konsiston ne motivimin, aspiratat, deri ne 40 pike;
c. Jeteshkrimin, qe konsiston ne vleresimin e arsimimit, te lidhura me fushen, deri ne 20 pike.
1.9 DATA E DALJES SE REZULTATEVE
Ne perfundim te vleresimit te kandidateve, Komisioni do te njoftoje ata individualisht. Te gjithe kandidatet qe aplikojne per proceduren e vendit vakant, do te marrin informacion ne faqen e facebook te SHVSH, per fazat e metejshme te kesaj procedure duke filluar nga data 15 Qershor 2017.


Name

Arsimi Broshura informuese,12,Gazeta,4,Ndihme me pajisjet teknologjike,1,NJOFTIME,191,Pajisje tifloteknike,71,Projekte,21,
ltr
item
Shoqata e të Verbërve të Shqipërisë: Njoftim per vend vakant pune
Njoftim per vend vakant pune
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBYCLJ3JJo3oS3tImgDRPm8nKRlI43g0dmf6JsZtGz8OnihLp10d93a72ki-pYXA6EG7ACQd1Olc51Xc4Bo9RvxRyyykGnOb-qAb3JQ5gMyAchyphenhyphenZBNHKs6n5W2PLc8uEL8uE_lGh_yU4T4/d/Shoqata+e+t%25C3%25AB+Verb%25C3%25ABrve+t%25C3%25AB+Shqip%25C3%25ABris%25C3%25AB+facebook.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBYCLJ3JJo3oS3tImgDRPm8nKRlI43g0dmf6JsZtGz8OnihLp10d93a72ki-pYXA6EG7ACQd1Olc51Xc4Bo9RvxRyyykGnOb-qAb3JQ5gMyAchyphenhyphenZBNHKs6n5W2PLc8uEL8uE_lGh_yU4T4/s72-c-d/Shoqata+e+t%25C3%25AB+Verb%25C3%25ABrve+t%25C3%25AB+Shqip%25C3%25ABris%25C3%25AB+facebook.png
Shoqata e të Verbërve të Shqipërisë
https://www.shvsh.org.al/2017/06/njoftim-per-vend-vakant-pune.html
https://www.shvsh.org.al/
https://www.shvsh.org.al/
https://www.shvsh.org.al/2017/06/njoftim-per-vend-vakant-pune.html
true
2104914723329470046
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Lexo më shumë Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All REKOMANDUAR PER JU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Nuk u gjet ajo që kërkuat Kthehu në Kryefaqe E diel E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë Janar Shkurt Mars Prill Maj Qershor Korrik Gusht Shtator Tetor Nëntor Dhjetor Janar Shkurt Mars Prill Maj Qershor Korrik Gusht Shtator Tetor Nëntor Dhejtor tani 1 minutë më parë $$1$$ minuta më parë 1 orë më parë $$1$$ orë më parë Dje $$1$$ ditë më parë $$1$$ javë më parë më shume se 5 javë më parë Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy